Mar 22
Thursday

Upplev Linköpings dramatiska förflutna i våra äventyrsrika vandringar, fulla av historisk skönhet och mörka mysterier. Vi erbjuder skräddarsydda evenemang för företag, skolor, turister och studenter framfört av våra kunniga, roliga medlemmar från Linköpings Guideklubb.

Välkomna till guideåret 2017!

Linköpings Guideklubb kan numera erbjuda aktiviteter året om på beställning och 2017 börjar vi med vår ordinarie verksamhet i mars. I vårt aktuella program kan du följa oss och se vad vi har att erbjuda och det uppdateras efterhand som guidningarna tar form. I dagsläget är våra guidningar under framtagande.


Även i år finns flera nyheter, och dessa hoppas vi ska intressera. Vi fokuserar t ex på vår egen kvinnoguidning "I fröken Frimans fotspår", som tilldrar sig under 1900-talets början samt på kvinnorna kring Carl Anton Wetterbergh i Onkel Adamsgården, det senare är ett samarbete med Östergötlands Museum.

Viktigt meddelande om biljettköp till alla våra vandrare.

Om inget annat anges så använder vi oss av Ticketmaster i och för inköp av biljetter till våra guidningar. Detta för att slippa hanteringen av pengar, men också för att det tar mindre tid vid starten! Denna hantering gör att vi måste lägga till en servicekostnad, en marginell summa, vilket syns i våra höjda biljettpriser. Vi tar även emot betalning på plats, men då med jämna pengar och till det nya priset. Endast i undantagsfall krävs föranmälan. När så behövs, kan ni läsa det i vårt aktuella program. Efterhand som programmet bestäms, så skrivs guidningarna in i Aktuellt program, se länk nedan.

Vi hälsar gamla och nya besökare varmt välkomna till våra guidningar 2017!

Se vårt program.

Högtalare från...

Stångån i Linköping

Linköpings Guideklubb använder högtalare från Crevoice.

Specialare!

Hela vårt utbud går att beställa, nedan några specialare:

 

Food-Hopping
Matvandring med besök på ett par restauranger inom Regional Matkultur Östergötland. Vandringen leds mellan för- och varmrätt av en krogmadam från 1800-talets mitt och är bitvis dramatiserad.
Intresseanmälan beträffande Food-Hopping kan göras via vår hemsida.
OBS! Food-Hopping kräver en grupp på 15 personer och är en beställningsvara på valfria datum. 

Skymningsvandringar
Det finns möjlighet att beställa en Skymningsvandring i Friluftsmuseet Gamla Linöping, men då endast under den mörka delen av året. Beställning sker via Friluftsmuseet Gamla Linköping, på telefon 013-121110 och det krävs att man är en grupp på minst 15 personer. 

Varmt välkomna med era beställningar till våra specialare och hela vårt beställningsbara utbud! 

Välkommen till Linköpings Guideklubb

 

 

Se staden Linköping och lär dig lite av dess historia.

Kära vandrare, följ med och låt blicken vandra uppåt! Gör en kulturell, spännande och underhållande vandring med Linköpings Guideklubb och upptäck vår historiskt intressanta stad. Med blicken uppåt kommer du att upptäcka och njuta av byggnadernas olika arkitektur, något som vi i vardagen inte hinner observera.

Sänk blicken och få svaret på var Linköpings blodbad ägde rum. Information om detta och mycket annat ger vi mer än gärna under våra olika guidningar.

Ta kontakt idag. Boka en guidad vandring genom vår vackra stad Linköping.

Från och med 2014 har vi nya fina jackor, sponsrade av Linköping City! Vi syns nu i röda jackor med svart tryck!

Varmt välkomna till en ny spännande säsong med Linköpings Guideklubb!
Här finns något för alla, se här!

 Linköpings guideklubb samarbetar med Studiefrämjandet

 

The Baldchemist Logo