OBS tiderna: Söndagen den 27 oktober.  Årets upplaga startar vid Cloetta-boden kl 17:00, därefter går de förbokade grupperna med ca 10 minuters mellanrum. Sista gruppen utgår kl 20:00.

Här på skumma innergårdar och i mörka skogen i Gamla Linköping trivs spöken och väsen som fiskar i vattnet! Ur mörkret kommer de, ibland för att varna och ibland för att leda oss intet ont anande rakt in i fördärvet.
OBS! Kl 17.00-18.20 är det lämpligt att gå för dem, som vill ha en MINDRE läskig vandring och kl 18.30-20.00 är det lämpligt att gå för dem, som vill ha en MER läskig vandring! 

Friluftsmuseet Gamla Linköping är som gjort för att väcka spöken och väsen till liv! Här på skumma innergårdar och i mörka skogen bredvid trivs de som fiskar i vattnet! Ur mörkret kommer de, ibland för att varna och ibland för att leda intet ont anande rakt in i fördärvet
Nu blir det lite lagom otäckt – ibland mindre, ibland mera! Bra att ha någon vuxen med. Vi spöken och väsen som finns på Friluftsmuseet Gamla Linköping, trivs bra inne i de långa skuggorna och känner oss hemtama i gränderna, på gårdarna och i skogen, där vi varit i många år och vi väntar ivrigt på att få visa oss för er. Följ med på en spökvandring med många överraskningar! 

VÄLKOMNA, vi ska ta alldeles särskilt väl hand om er denna kväll…Hoahaha! 

Samlingsplats: Vid Cloettaboden kl 17:00 (första turen, 20:00 sista turen)
Pris: 100 kr för vuxen och 40 kr för skolbarn 6 – 16 år. Barn under 6 år går gratis. Vi har swish. Förköp på Ticketmaster,