skip to Main Content
Hemsidebil

Linköpings Guideklubb har fått ny hemsida

Idag 19 april publiceras vår nya hemsida. Den gamla är för alltid raderad och har tyvärr haft sina brister senaste tiden.

Nu har vi ordnat en ny och moderniserad hemsida. Gå gärna in och titta bland bilder, program och annat intressant. Anette Bargel, Affärsnyttig webb & PR är den som designat hemsidan. Vi guider gläds åt den nya sidan. Den kommer att underlätta vårt föreningsarbete också, för nu har vi inloggad sektion där vi kan lägga upp dokument som riktlinjer m.m.

Årets guidningar publicerade

Vi har också fått en ny kalender på hemsidan. Där är nu merparten av årets guidningar för allmänheten publicerade, inklusive några helt nya guidningar. Här hittar du kalendern. Givetvis fortsätter vi med våra populära spökvandringar och dramatiserade guidningar. Håll gärna utkik regelbundet i kalendern, för ofta kommer det till fler vandringar under året.

Nya guider på gång

Vi blir snart fler! Hela vintern har våra flitiga kursdeltagare lärt sig mer om Linköping och i maj är det dags för deras examination. Vi återkommer med mer information om dem då. Det är så roligt att fler vill sprida intresset om Linköping.

Vänliga vårhälsningar från
Ordförande Eva Lindgren

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top