skip to Main Content

I tider av oro och ovisshet omkring spridningen av virus, COVID19, kommer Linköpings Guideklubb att följa de rekommendationer vi får och ställa in guidningar vid behov.
För närvarande så har vi beslutat att återuppta stadsguidningarna men med begränsat antalet deltagare, max 15 vid varje tilfälle. Vi har inga dramavandringar i egen regi i år, inte heller någon spökvandring i Friluftsmuseet Gamla Linköping,
Var också medvetna om att antalet deltagare kan komma att ändras ytterligare, så ta för vana att läsa aktuell informationen på vår hemsida!
Vi lägger in ändringar här på hemsidans kalender vid respektive guidning, så ni lätt kan se vad som gäller.

Vi gör detta för allas vår säkerhet, ta väl hand om er!

I dessa tider vill vi ändå trycka på att vi självklart tar emot beställningar på guidningar och även i detta sammanhang gäller 15 deltagare som max tills vidare. Hör av er med ett mail så står vi gärna till tjänst!  kontakta oss

 

Här finner ni vårt ordinarie programutbud månad för månad. Har ni några frågor omkring programmet eller något annat beträffande vårt utbud- kontakta oss gärna.
Vill du se alla datum en viss guidning går?  Ändra då  sökfiltret ”Månad” till ”Ignorera månad och år” efter att du skrivit in din fritext.

Inget evenemang hittades!
Back To Top